Спасовски не добил покана од обвинителството

Од скопското обвинителство велат дека испратиле покана, генералниот секретар на СДСМ Оливер Спасовски вели дека покана до него не стигнала. Вториот распит во истрагата на скопското обвинителство за наводни незаконитости во финансирањето на последната изборна кампања на СДСМ не се одржа. И Спасовски и неговите адвокати тврдат дека покана за распит не стигнала. Од обвинителството соопштија дека ...

⇐ DailyТелма ⇒