Скопскиот аеродром на листата на најдобрите 10 во Источна Европа

Свечената церемонија на Светските Аеродромски Награди на ,,Скајтракс’’ се одржа во Амстердам на саемот за аеродромски услуги ,,Passenger Terminal EXPO’’ , каде што скопскиот аеродром го зазеде десеттото место на листата ТОП 10 најдобри аеродроми во Источна Европа, во категоријата ,,најдобри аеродроми според глобалниот регион’’. Оваа листа ја предводи аеродромот во Будимпешта, а по него следуваат ...

⇐ DailyКурир ⇒