СЈО влезе во МПМ

Истражители на Специјалното јавно обвинителство влегоа во МПМ, додека новинарите на трите весници, Дневник, Вест и Утрински весник штрајкуваат. Од СЈО засега не ја коментираат информацијата. Оттаму само посочуват дека се преземаат различни дејствија за различни предмети, без да прецизираат дали и што се истражува во МПМ. „Во интерес на тајноста на истргите и на предистражната постапка, не можеме ...

⇐ Daily24 Вести ⇒