СДСМ: Вељаноски и Иванов не смеат да ги штитат криминалните платформи на Груевски

СДСМ ги предупредија Иванов и Вељаноски дека блокирањето на државните институции има висока цена за граѓаните и за тоа тие треба да поднесат одговорност. „Институциите, пратениците и политичките партии имаат обврска да ја спроведат мнозинската волја на граѓаните кои на 11 декември јасно се изјаснија за промени, велат од СДСМ и дополнуваат дека блокадите во Собранието, поттикнувањето тензии меѓу ...

⇐ DailyФактор ⇒