Молотов коктел фрлен во кафебар во Тетово

Според неговите податоци од фрлениот “молотов” коктел избувнал пожар што опожарил две дрвени маси, дванаесет сточиња, од кои двешанкерски, а оштетени се и шанкот и подот како и дел од музичка опрема. Нема повредени во објектот што е во сопственост на Р.М.(40) од Тетово. -Извршен е увид при што се  пронајдени повеќе траги и предмети  како чекан, тесла, запалка и друго  што ќе се вештачат. Се ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒