Граѓаните се жалат, надлежните тврдат дека се на терен

Инаку, иако состојбата со снежните врнежи е сериозна,локалните власти досега, освен што испратија штуро соопштение, не даваат никакви поконкретни информации за состојбата во полошко. Новите снежни врнежи и ниски темепратури и понатаму го отежнуваат секојдневието на тетовци.Освен низ централните улици, кои и не се баш потполно исчистени, тешко се поминува низ периферијата и по тротоарите.Граѓаните ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒