На Евзони за влез во Грција заглавени околу 80 камиони

Застојот настанал во 2 часот рано утрово кога грчките гранични служби донеле одлука забрана за влез на тешките товарни возила влез во Р.Грција поради лошите временски услови и состојбата на патиштата. Покрај заглавените камиони пред Евзони,20тина камиони има и на македонска страна кои очекуваат дека ќе го продолжат патот кон Грција.Возачите на тешките товарни возила кои се со часови на Богородица ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒