Додовски: Потребни се нови предвремени парламентарни избори на кои народот ќе знае за што гласа

Со одржување на парламентарни избори заедно со локалните, граѓаните на Република Македонија ќе имаат можност да го искажат своето мислење за политиката на централно и локално ниво, без затскриени докумени, идеи или платформи, изјави Марјан Додовски, советник на Град Скопје во „Отворено студио“ на ТВ НОВА. -Македонија веќе 3 години е во политичка криза и реалниот модел за излез од кризата е ...

⇐ DailyДенешен ⇒