Дали му доаѓа крај на студеното време? Временска прогноза до крајот на месецот

Дали со крајот на оваа недела доаѓа и крајот на поларните температури? Прогнозата за до крајот на јануари вели дека сепак студот ќе попушти и дека пред нас се потопли денови. Од идната недела, температурите ќе се качуваат до минус 1 а минималните нема да одат под минус 9. Во последната недела од јануари, дневните температури ќе биде постојано во позитива а минималните утрински температури нема да ...

⇐ DailyВистина ⇒