Телефони

Цените на премиум телефоните растат, па затота многумина бараат модели што за многу помалку пари нудат слични спецификации, перформанси и функции. Добра вест е ...
сите 11 | | | веќе видена

Системот што треба да се бори против лажни вести погрешно ги идентификувал снимките и дополнително ги збуни гледачите, кои на прв поглед помислиле дека се ...
сите 576 | | | веќе видена

Во јуни треба официјално да бидат најавени сите планирани измени во новата верзија на оперативниот систем iOs 13 кој во делот на смартфоните најмногу измени ќе ...
сите 9 | | | веќе видена

Суб-брендот на Huawei лансираше уште еден квалитетен смартфон во основната класа кој има доволно квалитетни перформанси за голем дострел со новиот осум-јадрен ...
сите 29 | | | веќе видена

next