Телефони

„ Влијателните “ на социјалните мрежи ја имаат работата од соништата - сам свој газда, го прават тоа што го сакаат и за тоа некој добро плаќа од една објава на ...
сите 7 | | | веќе видена

Приватноста и безбедноста на интернет корисниците оваа година е постојано актуелна тема. Примерот од шпанската фудбалска лига ни покажува како некои и понатаму ...
сите 4 | | | веќе видена

next