Телефони

Приватноста и безбедноста на интернет корисниците оваа година е постојано актуелна тема. Примерот од шпанската фудбалска лига ни покажува како некои и понатаму ...
сите 4 | | | веќе видена

Скопје, 14 јуни 2018г. – Вип со гордост го најавува воведувањето на уште една придобивка за корисниците на мобилната припејд телефонија со која добиваат ...
сите 5 | | | веќе видена

next