Телефони

Американец што отседнал во стан изнајмен преку Airbnb, се шокираш кога во дневната соба пронајдел две камери. Airbnb го промени темелно начинот на кој бараме ...
сите 9 | | | веќе видена

Послушајте ги советите на некои од најуспешните луѓе и ослободете го својот календар. Тоа не значи дека треба да го одбиете секој повик и секој состанок, туку ...
сите 2 | | | веќе видена

На социјалните мрежи започна нов тренд кој засега доминира на почетокот на 2019 година. Станува збор за десетгодишниот предизвик, при што корисниците треба да ...
сите 4 | | | веќе видена

Samsung се спрема за да го замени класичниот сензор за отпечатоци со ултрасоничниот сензор вграден во дисплејот кај новите Galaxy S10 серии. Со тестирањето е ...
сите 55 | | | веќе видена

next