Телефони

Во текот на наредната година многу се говореше за директивата со која Европската унија сака да ги заштити авторските права. Затоа ќе има филтри и цензурирање ...
сите 8 | | | веќе видена

Сеул, Кореа – 21. Јуни, 2018 – Компанијата Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co., Ltd.) ги најави новите изданија на Галакси С9 (Galaxy S9) и Галакси ...
сите 3 | | | веќе видена

GDPR е воведен во Европската Унија, но луѓето не се информирани какви промени носи новата регулатива, односно кои ќе бидат правата и обврските на обичниот ...
сите 10 | | | веќе видена

next