Зборови кои ги наежија сите во судницата – „Доведете ми го братот додека е жив, овие денови се убиваат и адвокати и сите останати!

Судењето за убиството на Никола Бојовиќ и Милош Видаковиќ од 2013 година беше одложено за денес во Специјалниот суд. Како што непосредниот извршител на убиството на Никола Бојовиќ се сомничи Саша Цветановиќ наречен Питбул (34). Останатите обвинети се Милош Војновиќ, Славиша Новаковиќ и Горан Бојаниќ. Како што српски Телеграф дознава, одлагањето следело по промените на адвокатот на обвинетиот Саша ...

⇐ DailyРепортер ⇒