ТВ Орбис

На Дневен ред на 62-рата седница на Советот на Општина Битола, ќе се најде и програмата за одбележување на позначајни историски и културни настани во 2017 ...
сите 2 | | | веќе видена

YouTube воведе нова опција во својот дел за live stream. Опцијата се вика super chat и засега е достапна само во некои земји. Повеќе информации во следното ...
сите 2 | | | веќе видена

Поточарката е често заборавена билка за која експертите веруваат дека е најздрава во светот. Станува збор за зеленчук кој содржи многу важни витамини и ...
сите 8 | | | веќе видена

Училиштата се места каде што учениците поминуваат поголем дел од денот, а со тоа во голема мера влијаат на растот и развојот на едно дете. Ширум светот може да ...
| | веќе видена

Сета раскош на германскиот политички и општествен живот беше на виделина во неделата во парламентот пред кој беше сериозна работа – изборот на шефот на ...
сите 2 | | | веќе видена

next