ТВ Орбис

Aлергиите не можеме да ги поврземе само со едно годишно време, тие се активни во текот на целата година, но вопролет тие се најинтензивни. Прочитајте неколку ...
| | веќе видена

Само 4.800 од околу 70.000 активни претпријатија во државата се вклучени во бизнисот со јавни набавки кој годишно вреди околу една милијарда евра. Секој ...
сите 12 | | | веќе видена

Новата реформска Влада на граѓаните вистински ќе се грижи за здравјето на граѓаните. Здравјето на граѓаните е врвен приоритет. Тоа е предвидено во Програмата ...
сите 24 | | | веќе видена

Зијадин Села, човекот од кого зависи Парламентарно мнозинство на СДСМ и тиранската влада на Заев на изборите пред своите гласачи се обврза дека никогаш нема да ...
сите 278 | | | веќе видена

Пролетта на северната хемисфера почнува утре во 11:20 часот. Во исто време на јужната хемисфера ќе настапи есента. Првиот пролетен ден во Македонија ќе трае 12 ...
сите 70 | | | веќе видена

next