ТВ Орбис

Агенцијата за вработување денеска ја промовираше мерката Обуки за побарувани занимања на пазарот на трудот, која се спроведува во рамки на проектот Поддршка за ...
сите 2 | | | веќе видена

Од време на време една популарна поза на социјалните мрежи се менува со друга, најчесто провокативна. Нова, но сигурно не и последна во серија е позата која ги ...
сите 5 | | | веќе видена

next