ТВ Орбис

„ Можности кои ги нуди ИПАРД Програмата 2014-2020” , е настанот кој денес се одржа во Битола за потребите на земјоделците од пелагонискиот регион. Настанот е ...
сите 64 | | | веќе видена

Извршниот одбор на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници -ССНМ и синдикалните претставници на синдикалните групи на ССНМ во редакциите на ...
сите 31 | | | веќе видена

Мандатот ќе го доделам на колицијата што ќе обезбеди мнозинство во Собранието. Прво доказ, па потоа мандат, во согласност членот 90 од Уставот на Република ...
сите 8 | | | веќе видена

next