ТВ Орбис

Во организација на Министерството за локална самоуправа и Европската асоцијација за локална демократија – АЛДА денеска во Битола започна тридневниот форум ...
сите 6 | | | веќе видена

На претстојните претседателски избори во Србија ќе се прифаќаат и гласачки ливчиња со цртежи, пораки и допишани кандидати, сѐ додека „јасно е заокружен“ бројот ...
сите 3 | | | веќе видена

Поголемиот дел од луѓето имаат слушнато за Хајмлиховиот зафат и знаат како може да ѝ помогнат на личноста на која ѝ се заглавило парче храна или некој предмет. ...
| | веќе видена

Брачните двојки коишто ќе се разведат во рок од една година по престојот во хотелот „Countryside“, ќе имаат барем една причина за радост, бидејќи хотелот ќе им ...
| | веќе видена

Три пати вратен на бис по редовната програма, едно музичко изненадување за публиката и роденденско изненадување за директорот на Центарот за култура, беше дел ...
сите 4 | | | веќе видена

next