Најдобрата македонска тенисерка покажа дека е вешта и со нозете. На еден од тренинзите атрактивно со нозе го крена топчето и распали со рекетот како што ...
сите 36 | | | веќе видена

Најдобрата македонска тенисерка покажа дека е вешта и со нозете. На еден од тренинзите атрактивно со нозе го крена топчето и распали со рекетот како што ...
сите 36 | | | веќе видена

Министерот без ресор во Владата на Република Македонија, задолжен за комуникација, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, денеска имаше средба со ...
сите 66 | | | веќе видена

Министерот без ресор во Владата на Република Македонија, задолжен за комуникација, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, денеска имаше средба со ...
сите 66 | | | веќе видена

Адвокатите на обвинетите во случајот „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство денеска на јавна седница побараа да им се вратат пасошите на обвинетите и да ...
сите 226 | | | веќе видена

Адвокатите на обвинетите во случајот „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство денеска на јавна седница побараа да им се вратат пасошите на обвинетите и да ...
сите 226 | | | веќе видена

Премиерот Зоран Заев денес, во својот кабинет ги прими екологистите од невладината организација „Еко-свест“. На средбата беше разговарано за потребата од ...
сите 16 | | | веќе видена

Премиерот Зоран Заев денес, во својот кабинет ги прими екологистите од невладината организација „Еко-свест“. На средбата беше разговарано за потребата од ...
сите 16 | | | веќе видена

Телефонски разговори обезбедени со примена на Посебни истражни мерки, записници, фотодокументација од настанот, известувања, вештачења на мобилни телефони, на ...
сите 11 | | | веќе видена

Телефонски разговори обезбедени со примена на Посебни истражни мерки, записници, фото документација од настанот, известувања, вештачења на мобилни телефони, на ...
сите 11 | | | веќе видена

Според владиниот План 3-6-9, Министерството за правда го формира Советот за реформи во правосудството каде членови се универзитетски професори, судии, ...
сите 45 | | | веќе видена

Според владиниот План 3-6-9, Министерството за правда го формира Советот за реформи во правосудството каде членови се универзитетски професори, судии, ...
сите 45 | | | веќе видена

next