“Денешната седница имаше за цел консултации и можност претседателот на Владата на Република Македонија и неговите советници да добијат сугестии од власта и од ...
сите 375 | | | веќе видена

Во текот на вчерашниот ден, Министерството за надворешни работи во координација со Канцеларијата за конзуларни, економски и трговски работи во Солун, отвори ...
сите 89 | | | веќе видена

Република Македонија без предрасуди треба да ja прими подадената рака од Бугарија. Софија треба да биде основата на поддршката на патot кон Европската Унија и ...
сите 18 | | | веќе видена

Министерството за одбрана ги исплати средствата за обесштетување на вработените во Министерството и Армијата кои беа погодени во минатогодишните големи поплави ...
сите 19 | | | веќе видена

next