На судењето за случајот „Диво насеље" додека обвинителит Наум Пановски презентираше делови од обвинителниот акт и ги читаше повредите поради кои починале ...
сите 42 | | | веќе видена

Работнички и Шкендија денеска ги играат реванш натпреварите од квалификациите во Лига Европа, „романтичарите“ му гостуваат на Динамо Минск, тетовчани играат ...
сите 65 | | | веќе видена

Работнички и Шкендија денеска ги играат реванш натпреварите од квалификациите во Лига Европа, „романтичарите“ му гостуваат на Динамо Минск, тетовчани играат ...
сите 65 | | | веќе видена

Костадин Богданов, владиниот агент кој ја застапува Македонија пред Европскиот суд за човекови права во Стразбур, еден од групата членови на ВМРО-ДПМНЕ кои ...
сите 10 | | | веќе видена

Костадин Богданов, владиниот агент кој ја застапува Македонија пред Европскиот суд за човекови права во Стразбур, еден од групата членови на ВМРО-ДПМНЕ кои ...
сите 10 | | | веќе видена

Не е само бугарската историографија таа која што го негира македонското постоење. Tука се сите помошни науки како етнологијата, етнографијата, фолклористиката, ...
сите 2 | | | веќе видена

Не е само бугарската историографија таа која што го негира македонското постоење. Tука се сите помошни науки како етнологијата, етнографијата, фолклористиката, ...
сите 2 | | | веќе видена

Апелацискиот суд Скопје денеска на седум јавни седници ќе ги разгледува жалбите на Специјалното јавно обвинителство по одбиените барања за притвор од ...
сите 181 | | | веќе видена

Апелацискиот суд Скопје денеска на седум јавни седници ќе ги разгледува жалбите на Специјалното јавно обвинителство по одбиените барања за притвор од ...
сите 181 | | | веќе видена

Текстот на договорот за добрососедство со Македонија е финализиран и бугарската страна нема намера да води нови преговори. Договорот е важна нова страница во ...
сите 343 | | | веќе видена

Текстот на договорот за добрососедство со Македонија е финализиран и бугарската страна нема намера да води нови преговори. Договорот е важна нова страница во ...
сите 343 | | | веќе видена

Владата на СДС упорно продолжува да ја задолжува Република Македонија со издавање на државни хартии од вредност чин кој до пред неколку месеци СДС го оценуваше ...
сите 251 | | | веќе видена

Владата на СДС упорно продолжува да ја задолжува Република Македонија со издавање на државни хартии од вредност чин кој до пред неколку месеци СДС го оценуваше ...
сите 251 | | | веќе видена

И покрај најавите на Владата за итни реформи и во правосудтсвото, на дневен ред на денешната седница на Судскиот совет се распишување огласи за избор на ...
сите 36 | | | веќе видена

И покрај најавите на Владата за итни реформи и во правосудтсвото, на дневен ред на денешната седница на Судскиот совет се распишување огласи за избор на ...
сите 36 | | | прочитана: 158 | веќе видена

Јавните здравствени установи добиле известување од Министерството за здравство во кое се вели дека за сите јавни набакви кои сѐ уште не се почнати, а се ...
сите 36 | | | веќе видена

next