Текстот на договорот за добрососедство со Македонија е финализиран и бугарската страна нема намера да води нови преговори. Договорот е важна нова страница во ...
сите 289 | | | веќе видена

Текстот на договорот за добрососедство со Македонија е финализиран и бугарската страна нема намера да води нови преговори. Договорот е важна нова страница во ...
сите 289 | | | веќе видена

Владата на СДС упорно продолжува да ја задолжува Република Македонија со издавање на државни хартии од вредност чин кој до пред неколку месеци СДС го оценуваше ...
сите 260 | | | веќе видена

Владата на СДС упорно продолжува да ја задолжува Република Македонија со издавање на државни хартии од вредност чин кој до пред неколку месеци СДС го оценуваше ...
сите 260 | | | веќе видена

И покрај најавите на Владата за итни реформи и во правосудтсвото, на дневен ред на денешната седница на Судскиот совет се распишување огласи за избор на ...
сите 76 | | | веќе видена

И покрај најавите на Владата за итни реформи и во правосудтсвото, на дневен ред на денешната седница на Судскиот совет се распишување огласи за избор на ...
сите 76 | | | прочитана: 158 | веќе видена

Јавните здравствени установи добиле известување од Министерството за здравство во кое се вели дека за сите јавни набакви кои сѐ уште не се почнати, а се ...
сите 31 | | | веќе видена

Јавните здравствени установи добиле известување од Министерството за здравство во кое се вели дека за сите јавни набакви кои сѐ уште не се почнати, а се ...
сите 31 | | | веќе видена

Со овој наслов хрватскиот „Индекс“ го потенцира значењето на Сергеј Самсоненко за македонскиот клупски спорт и со доза на завист раскажува за успесите на ...
сите 225 | | | веќе видена

Со овој наслов хрватскиот „Индекс“ го потенцира значењето на Сергеј Самсоненко за македонскиот клупски спорт и со доза на завист раскажува за успесите на ...
сите 225 | | | веќе видена

Копенхаген добро се испоти за да дојде до двомеч со Вардар, данскиот шампион загуби на свој терен со 2-1 од Жилина но благодарение на гостинската победа оди ...
сите 101 | | | веќе видена

Копенхаген добро се испоти за да дојде до двомеч со Вардар, данскиот шампион загуби на свој терен со 2-1 од Жилина но благодарение на гостинската победа оди ...
сите 101 | | | веќе видена

Вардар ќе добие казна од УЕФА за пропусти во организацијата на натпреварот против Малме, македонскиот клуб се терети по пет основи, останува да се види само ...
сите 225 | | | веќе видена

Вардар ќе добие казна од УЕФА за пропусти во организацијата на натпреварот против Малме, македонскиот клуб се терети по пет основи, останува да се види само ...
сите 225 | | | веќе видена

next