Мама 365

Околу 600 милиони деца – или 1 од 4 деца во светот – до 2040 година ќе живеат во подрачја со екстремно ограничени водни ресурси според извештајот на УНИЦЕФ ...
сите 49 | | | веќе видена

Британските лекари ги предупредуваат пациентите, посебно оние кои имаат повеќе од 40 години да не го користата анелгетикот бруфен, односно ибупрофен. Според ...
| | веќе видена

Во првата година од животот на децата треба да се избегнува храна која има висок алергенски потенцијал. Во таа група на намирници кои имаат висок алергенски ...
сите 4 | | | веќе видена

next