Мама 365

Оваа билна мешавина е одличен природен лек кој и помага на сувата и оштетена коса повторно да се ревитализира и да го врати својот сјај. За да ја подготвите ...
сите 6 | | | веќе видена

Се смета дека во периодот по шеснаесетата недела недела од бременоста ризикот за настанување на спонтан абортус е помал од 0,6 %. Фактори кои што можат да ...
сите 7 | | | веќе видена

Периодот на детството, од 1 до 6-годишна возраст, се карактеризира со промени во интензитетот на растот, телесниот состав и промени во поглед на енергетските и ...
сите 2 | | | веќе видена

Тинејџерките кои што држат диета може да го загрзат здравјето на коскениот систем, предупредуваат британските научници од Универзитетот во Бристол. До овој ...
сите 2 | | | веќе видена

Здравите заби се основен предуслов за убава насмевка, но и за спречување на многу болести – дали знаете дека расипаните заби може да предизвикуваат, на пример, ...
| | веќе видена

Доколку жената има здрави јајници сосема е нормално нивото на хормони во деновите пред менструалниот циклус да почнува да опаѓа. Но, тоа опаѓање се очекува до ...
сите 3 | | | веќе видена

next