Мама 365

Ако скалпот постојано ве чеша, имате сува и перутава кожа на главата тогаш помогнете си со употреба на овој природен лек од маслиново масло. Доволно е да ...
сите 2 | | | веќе видена

Кај 65 проценти од пациентите симптомите се јавуваат уште пред првата година, а кај околу 90 проценти од пациентите симптомите се поjавуваат пред петтата ...
сите 3 | | | веќе видена

Како што се намалува тежината на новороденчето, така се зголемува можноста да се развие церебрална парализа. Медицинското искуство потврдува дека предвремено ...
сите 6 | | | веќе видена

Церебралната парализа претставува нарушување на мозокот и може да се јави пред бременост, за време на бременоста или пак кратко по раѓањето. Кај многу случаи ...
сите 6 | | | веќе видена

Околу 600 милиони деца – или 1 од 4 деца во светот – до 2040 година ќе живеат во подрачја со екстремно ограничени водни ресурси според извештајот на УНИЦЕФ ...
сите 95 | | | веќе видена

next