Мама 365

Пневмококата е бактерија која предизвикува најопасни заразни болести на дишните патишта кај децата. Бидејќи се пренесува преку кашлање, кивање или зборување, ...
сите 14 | | | веќе видена

Кога се воспоставуваат правила важно е вашите очекувања да бидат прилагодени на возраста на детето и да се кажани на тој начин што тоа ќе ги разбере. Значи, ...
сите 12 | | | веќе видена

Имате чувство дека постојано сте во дисхармонија со детето. Тоа едно, вие друго, вие нешто браните тоа продолжува да си тера. На крајот ги губите нервите и му ...
сите 16 | | | веќе видена

Компирите можете да ги подготвите на различни начини, ова е еден од нив. Потребно е: 1 килограм компири 1 кромид 200 мл павлака за готвење 80 гр маслац 1 чешне ...
сите 5 | | | веќе видена

Родителите можат да ја поттикнат креативноста кај децата и да ја поместат границата на класичното учење на тој начин што му поставуваат прашања кои ќе побудат ...
сите 8 | | | веќе видена

next