Мама 365

Околу 600 милиони деца – или 1 од 4 деца во светот – до 2040 година ќе живеат во подрачја со екстремно ограничени водни ресурси според извештајот на УНИЦЕФ ...
сите 43 | | | веќе видена

Британските лекари ги предупредуваат пациентите, посебно оние кои имаат повеќе од 40 години да не го користата анелгетикот бруфен, односно ибупрофен. Според ...
| | веќе видена

Во првата година од животот на децата треба да се избегнува храна која има висок алергенски потенцијал. Во таа група на намирници кои имаат висок алергенски ...
сите 16 | | | веќе видена

next