Алфа ТВ

Компаниите имаат идеја како да направат некој производ, но не и како да го продадат. Од Фондот за иновации велат дека фирмите најчесто не го истражиле доволно ...
сите 2 | | | веќе видена

Од стопанската комора велат дека со програма ќе развие поголема општествена и корпоративна одговорност на компаниите за целосна и ефективна инклузија на лицата ...
сите 25 | | | веќе видена

next