Оваа жена им ја интерпретира на глувите лица рап музиката на концертите на Снуп Дог и Ву Танг Клан

...а тие обожуваат да ги гледаат нејзините енергични движења. Холи е толкувач на знаковен јазик, но нејзината работа е малку поспецифична од онаа на останатите толкувачи. Таа на глувите лица и на лицата со оштетен слух им ја интерпретира рап музиката. Поконкретно, таа работи на концертите на Снуп Дог и на Ву Танг Клан. Луѓето обожуваат да ги гледаат нејзините енергични дивжења. "Секој потег и ...

⇐ DailyТочка ⇒