Косата игра огромна улога во женската привлечност: Еве што им е најважно на мажите

Можеби отсекогаш сте мислеле дека мажите сакаат русокоси девојки, но тоа е далеку од вистината. Која жена ќе им го привлече вниманието, зависи од многу различни нешта. Секако, постојат одредени момци кои се привлечени од одреден тип жени и се фокусираат само на нив, но постојат и такви на кои може да им се допаднат различни карактери. Но, каква е ситуацијата кога станува збор за фризурите на ...

⇐ DailyТВ Орбис ⇒