Сутлијаш за возрасни: Додадете ја оваа состојка и прсти ќе излижете


Потребни состојки: 1 кг брашно,малку крстена вода,малку квасец,сол и шеќер. Начин на приготвување: Во подлабок сад со брашно се става: малку крстена вода, ...
| | веќе видена | слични

Пристигна постудено време, а што се однесува до овошјето, тоа значи дека малините, јагодите, лубеницата и грозјето треба полека да ги замениме со јаболка, ...
| | веќе видена | слични

Храната во оваа супа е полна со растителни влакна, а зачините како црн пипер и чили го стимулираат ослободувањето на токсините од телото. Безбедна, ефикасна и ...
| | веќе видена | слични

Овие колачи не содржат глутен, шеќер, млечни масти ниту храна од животинско потекло. Тие се подготвуваат многу брзо, а се јадат уште побрзо. За разлика од ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Лидерите на партиите, заедно со носителите на листи, како и кандидатите за претседател кои влегоа во вториот круг, и денеска на средби со граѓани и митинзи во ...
сите 348 | | | веќе видена

Одговорноста на секој од нас е голема. Не смееме да дозволиме да имаме повторно нови изгубени години без иднина. Не смееме да дозволиме да им ја одземеме ...
сите 386 | | | веќе видена

Комисијата за осигурување од автомобилска одговорност во понеделник на седница треба да го разгледа извештајот од Националното биро за осигурување за ...
сите 89 | | | веќе видена

КОВАЧЕВСКИ ТВРДИ ДЕКА НЕ СЕ СПРЕМА БОЈКОТ НА ИЗБОРИТЕ Лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски вели дека не повикувaaт на бојкот, туку на масовно гласање за ...
сите 148 | | | веќе видена

До крајот на денот сончево со мала до умерена облачност. Попладне, особено во северозападните делови ќе има услови за локална нестабилност со краткотраен ...
сите 221 | | | веќе видена

Според информациите, Амир Абдолахјан во телефонски разговор со шефот на португалската дипломатија Пол Рангел рекол дека Иран сака да го ослободи екипажот на ...
сите 106 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Сутлијаш за возрасни: Додадете ја оваа состојка и прсти ќе излижете

Од:
До кого (е-маил):
Порака: