Се појави Samsung Galaxy S8+ со дуо камера

Samsung требаше да го следи трендот со две главни камери кај својот премиум смартфон Samsung Galaxy S8 но, од овој новитет се откажал во последен момент со цел подобро да ја развие технологијата. Дека навистина планот бил таков покажува и функционалниот прототип со дуо камера кој протече во јавноста. Наместо тоа добивме Galaxy S8+ кој има една главна 12 мегапикселна камера, а до неа на задната ...

⇐ DailyТелефони ⇒