“Трамп на Путин ќе му ги даде Крим, Украина и Сирија, во замена за голема услуга”

Доналд Трамп би можел “тивко” да го признае присоединувањето на Крим кон Русија и да ѝ ги остави Украина и Сирија во замена за некои други договори на глобално ниво, тврди “Times”. Пофалбите на Трамп за Путин, како и неговите обиди да ја заштити Москва од критиките за сајбер нападите поврзани со претседателските избори во САД, велат дека новоизбраниот претседател на САД го трасира патот за големо ...

⇐ DailyMK News ⇒