Суспензија за Партизан

Европската фудбалска асоцијација изрече тригодишна суспензија за Партизан која ќе се активира доколку клубот не ги испати долговите кон асоцијацијата. Српскиот клуб на УЕФА и должи 360 000 евра, а острата казна се должи на претходните вакви ситуации на Партизан. Сепак српските медиуми пренесуваат дека доколку Партизан не успее до крајот на месецот да го исплати долгот ќе биде казнет со само една ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒