Покана

Утре /18.03.2017 година, сабота/ во 11:30 часот градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, ќе изврши увид во градежните работи за асфалтирање на оштетениот коловоз на улици во населеното место Инџиково. Збирното место за медиумите е пред ОУ „Дане Крапчев“ на улицата Маџари, во 11:20 часот.

⇐ DailyГрад Скопје ⇒