Само карабина од хотелот „Хилтон“

Скопјани уште ќе чекаат Парис Хилто да дојде во градот. Иако хотелот веќе требаше да биде пуштен во функција, нема официјално објаснување за причините за доцнењето на изградбата Деспина Трајковска-Димова Абер нема од хотелот од синџирот „Хилтон“ што почна да се гради пред речиси четири години на кејот во Аеродром. Објектот веќе требаше да биде готов и пуштен во функција. Но, ситуацијата на терен ...

⇐ DailyУтрински ⇒