КатегорииВремеПодредување


≈86 резултати

 Заев и Ахмети се прочитани ликови, новата Владата е компромитина, по смената на името кој и да дојдеше од универзумот требаше да победи, рече

на кризата на претставеност. Зачетоци на ваквите тенденции веќе гледаме во ликовите на секакви тврдокорни маргиналци од типот на ЈанкоБачев ...
сите 3 | | | веќе видена