Џастин Бибер

  во

  „Мојата сопруга е одлична” – со овој Инстаграм статус на фотографијата на која Хајли Болдвин го држи за рака, а која ја објави на оваа социјална платформа, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Откако пред една година ја заврши светската турнеја, Џастин Бибер во ниту еден момент не работел нешто поврзано со музиката. Младиот пејач одлучил целото свое ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Откако пред една година ја заврши светската турнеја, Џастин Бибер во ниту еден момент не работел нешто поврзано со музиката. Младиот пејач одлучил целото свое ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пејачот на Аеросмит, Стивен Тајлер платил 80 долари за да стане свештеник на Универзалната црква на животот, и сега може легално да венчава двојки ва САД. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Пејачот на Аеросмит, Стивен Тајлер платил 80 долари за да стане свештеник на Универзалната црква на животот, и сега може легално да венчава двојки ва САД. ...
  сите 4 | | | веќе видена