За викенд во собрание расправа за разрешување на јавниот обвинител Зврлевски?!

Но, неофицијално додаваат дека сепак се е можно бидејќи уставната одредба која гласи Собранието е во постојано заседание му дозволува на спикерот да определи време за свикување на седница  и додека трае расправата за ребалансот на буџетот. Но во термин кога таа ќе заврши. Тоа значи дека седница може да биде свикана и по 18 часот  и  да  траат до доцна во ноќта или пак да ги свика пратениците на ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒