Талат Џафери го враќа парламентарниот дух: „Ќе ви нацртам кој треба да молчи!“

Отстранување на пратеници со обезбедување, закажување седници и до 3 часот наутро, исклучување на микрофони, а во еден момент претседателот на Собранието дури реши да им нацрта на пратениците за да ги научи на тишина и дисциплина, информира ТВ24. „Ќе ви нацртам кој треба да молчи“, им речеТалат Џафери, Претседател на Собрание на Р.М. на пратениците. Два месеци откако Џафери застана на чело на ...

⇐ DailyЛокално ⇒