СДСМ најави ревизија на договорот за новиот клинички центар

Ќе има ревизија на работењето на Владата со технички овластувања во заминување. Меѓу другото, ќе бидат преиспитани и процедурите преку коишто во последен момент, пред трасферот на власта, Тодоров и соработниците влегоа во договор за изградба на нов Клинички центар што треба да се реализира во иднина, најави денеска портпаролот на СДС, Петре Шилегов. „Владата со технички овластувања нема ...

⇐ DailyМКД ⇒