Во кичевско Бачишта уште еден напад од глутница кучиња-на мета возрасна жена!

Откако кичевско Бачишта беше завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир, денеска попладне е регистриран уште еден таков случај. Во 21,50 часот од СВР-Охрид е пријавено дека околу 17,00 часот во с.Бачишта, од куче-скитник била нападната Љутвие Бешири (1960), во пределот на десната рака. Истата според изворите на Фактор била пренесена во МЦ-Кичево, каде и била укажана лекарска помош и се ...

⇐ DailyФактор ⇒