Кампања на МЖ Транспорт: „Не за селфи на воз- вреди да живееш“

„Не за селфи на воз- вреди да живееш“- со кампања Македонски Железници Транспорт ќе ја подига свеста кај учениците да не се сликаат на вагоните и да внимаваат на високо напонските жици. Поводот се еден смртен случај и неколку повередни момчиња. Со делење флаери кампањата почна во средното училиште „Владо Тасевски“. Ќе делуваме едукативно кон младите луѓе да го користат возот како превозно ...

⇐ DailyМРТ ⇒