АМСМ информира каква е состојбата на патиштата

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Од 1 јули 2017 година започна со примена времениот режим на сообраќај во летниот период со кој се забранува движење на тешки товарни возила за време на деновите од викендот и за денови при екстремно високи температури. На патниот правец Неготино – Демир Капија, на делот од Неготино до м.в. Острово, сообраќајот се одвива по дел од ...

⇐ DailyСител ⇒