Нова книга поезија од Ана Дедова

Поетската книга „Твоето ангелско лице“ од Ана Дедова беше промовирана во библиотека „Искра“ во Кочани.Песните напишани во книгата се инспирирани од балканската поп ѕвезда Даниела Мартиновиќ, додека Дедова била на лекување. Збирката содржи 46 песни и е напишана на хрватски јазик, а излезе од печат со помош на Ненси Вијановиќ која стручно ги среди и препеа песните на хрбатски јазик.Издавач на ...

⇐ DailyА1ON ⇒