Детската филмска програма „Креираме заедно`

Фестивалот во партнерство со Здружението за поддршка на деца и млади со различности „Сината птица" од Скопје, годинава, преку програмата „Креираме заедно", по прв пат во конципирањето на фестивалската програма ги вклучува и учениците со и без попреченост од осум инклузивни училишта од Скопје, Тетово и СтрумицаВо рамки на „Скопје филм фестивал" вечерва во 19:30 часот во „Кинотеката на Македонија" ...

⇐ DailyВечер ⇒