Банкарство

Владата на Репиблика Северна Македонија го објави третиот сет економски мерки со кои ќе бидат опфатени 730,000 корисници а вкупната помош за економијата од ...
сите 347 | | | веќе видена

Управата за јавни приходи информира дека на 16.546 компании одобрена им е финансиска поддршка за исплата на плати за месец април 2020, за 103.307 вработени. ...
сите 42 | | | веќе видена

Девет вработени во Пошта, заедно со нивниот претпоставен се теретат со кривично дело проневера во службата и фалсификување службена исправа. Единицата за ...
сите 123 | | | веќе видена

УНИБанка информираше преку својата Фејсбук страница дека во текот на денешниот ден поради комуникациски проблеми од страна на надворешни добавувачи и ...
сите 33 | | | веќе видена

Кредитните агенции „Фич” и „Стандард и Пурс” го потврдија уште еднаш кредтниот рејтинг на Македонија, при што „Фич” ја оценува земјава со ББ+, но сега со ...
сите 497 | | | веќе видена

Кумулативниот реализиран финансиски резултат, за периодот од 1.1.2020 до 31.03.2020 година изнесува 80,2 милиони денари и споредено со истиот период минатата ...
сите 12 | | | веќе видена

На почетокот на 19 век доминирале политички, економски и социјални немири и во тие моменти се случила промена во европскиот поредок, а населението се нашло во ...
сите 21 | | | веќе видена

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија ја демантира веста изнесена на денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ од страна на портпаролот на партијата, г-дин ...
сите 12 | | | веќе видена

Мисијата на Сава пензиско друштво а.д. Скопје, во поглед на управувањето со средствата на фондовите е насочена кон остварување соодветен долгорочен принос на ...
сите 21 | | | веќе видена

Министерката за финансии, Нина Ангеловска на прес-конференцијата на Владата даде детално образложение за проекциите во приходната и расходната страна на ...
сите 125 | | | веќе видена

Министерката за финансии, Нина Ангеловска на прес-конференцијата на Владата даде детално образложение за проекциите во приходната и расходната страна на ...
сите 85 | | | веќе видена

next