Со ловечка пушка ограбиле казино

Двајца разбојници со ловечка пушка ограбиле казино и украле околу 100.000 денари, вчера во Битола, информира МВР. Според полицијата, разбојниците, што биле маскирани околу 5.15 часот влегле во казиното „Слот“ на улицата Kлимент Охридски. Еден од разбојниците ја вперил пушката во вработената и ~ се заканил дека ќе пука ако не му ги даде парите. Вработената се исплашила и ја отворила касата, а ...

⇐ DailyДневник ⇒